AnaSayfa / Genel / Kahve falında kale kapısı görmek

Kahve falında kale kapısı görmek

Kahve falında kale kapısı görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, her zaman hürmet göreceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kale kapısı gördüyseniz:

  • Sinir gerilimleriniz fazla olabilir.

Kahve falında kale kapısı görmek işlerinin düzene gireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında futbol kalesi görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, istenmeyen olayların olacağına tabir olunur.

Kahve falında kale ve deniz görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini kaleci görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kale merdiveni görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında kaleye gol atmak başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında uzaktan kale görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski kale görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir