AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarihi kale görmek

Kahve falında tarihi kale görmek

Kahve falında tarihi kale görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, büyük adımlar atılacağına, donatacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tarihi kale gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın temponuzu biraz yükseltmek zorundasınız.

Kahve falında tarihi kale görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kale sur görmek işlerinin artacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaleden atlamak sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kaleye top atmak kısmetlerinin bol olacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaleden inmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına delalettir.

Kahve falında denizin ortasında kale görmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaleye gol atmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kale görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir