AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kalebodur görmek

Kahve falında mavi kalebodur görmek

Kahve falında mavi kalebodur görmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kalebodur gördüyseniz:

  • Biraz zamana ihtiyaç var.

Kahve falında mavi kalebodur görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaleye tırmanmak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kale kapısı görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına delalettir.

Kahve falında kaleden inmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında futbol kalesi görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, varlıklı kimse olacağına delalettir.

Kahve falında eski kale görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kale suru görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında kaleci olmak güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir