AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalebodur döşemek

Kahve falında kalebodur döşemek

Kahve falında kalebodur döşemek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, iç sıkıntısına, yaptığı hataları düzelteceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalebodur döşemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar nedeniyle işinize karışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kalebodur döşemek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev döşemek iç açıcı sözlere, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk döşemek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz fayans döşemek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve taş döşemek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, yüksek mevkilere getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni ev döşemek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında yere taş döşemek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mermer döşemek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir