AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadınla dudaktan öpüşmek

Kahve falında bir kadınla dudaktan öpüşmek

Kahve falında bir kadınla dudaktan öpüşmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayatının yolunda gideceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadınla dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgileriniz ne diyorsa o şekilde ilerlemelisiniz.

Kahve falında kadınla dudaktan öpüşmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında kadın kadına dudaktan öpüşmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işarettir.

Kahve falında bir kadını dudaklarından öpmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine inanılır.

Kahve falında kadını dudaktan öpmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında kadınla dudaktan öpmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında kadını dudağından öpmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında kadın dudağı görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kadının dudağından öpmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir