AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınla dudaktan öpmek

Kahve falında kadınla dudaktan öpmek

Kahve falında kadınla dudaktan öpmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kazancının her geçen gün artacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadınla dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Daha sonra, karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etme isteğinizi dizginleyin.

Kahve falında bir kadını dudağından öpmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadınla dudaktan öpmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kadını dudağından öpmek beden sağlığının zarar göreceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadını dudaklarından öpmek helal ekmek yiyeceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadının dudağından öpmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına delalettir.

Kahve falında kadını dudaktan öpmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının dudağından öpmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dudaklarından öpmek yaşam enerjisi ile dolacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir