AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kadına dudaktan öpüşmek

Kahve falında kadın kadına dudaktan öpüşmek

Kahve falında kadın kadına dudaktan öpüşmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, kurtuluşu yakalayacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına inanılır.

Kahve falında kadın kadına dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farkedebilir ya da yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında kadının dudağından öpmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın kadına dudaktan öpüşmek büyük rahatlık yaşanacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın tarafından dudaktan öpülmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadınla dudaktan öpüşmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadınla dudaktan öpmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine yorulur.

Kahve falında bir kadınla dudaktan öpüşmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadını dudağından öpmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadını dudaktan öpmek uzaktan haberler işiteceğine, çok hayırlı haberler alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir