AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınla dudaktan öpüşmek

Kahve falında kadınla dudaktan öpüşmek

Kahve falında kadınla dudaktan öpüşmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadınla dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat veya ziyaret ilginç bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bir kadını dudaklarından öpmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla dudaktan öpüşmek bazı girişimlerde bulunacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadını dudağından öpmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın kadına dudaktan öpüşmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının dudağından öpmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine inanılır.

Kahve falında bir kadının dudağından öpmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadını dudaktan öpmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine yorulur.

Kahve falında kadın dudağı görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir