AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeye ellemek

Kahve falında memeye ellemek

Kahve falında memeye ellemek rızkın ve kazancın artacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında memeye ellemek gördüyseniz:

  • Almanız olası bir teklife hemen cevap vermeyin.

Kahve falında kadın memesine ellemek yüzünün her daim güleceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadının memesini ellemek bunun farkına varacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında memeye ellemek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında kadının memesini ellemek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kadın memesi ellemek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Kahve falında başkasının memesini ellemek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızın memesini ellemek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdest ellemek yolunun açılacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir