AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın memesi ellemek

Kahve falında kadın memesi ellemek

Kahve falında kadın memesi ellemek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında kadın memesi ellemek gördüyseniz:

  • Bir toplantıda bulunup, bulunmamak konusunda kararsız kalmanız olasıdır.

Kahve falında bir kadının memesini ellemek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, ona kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kadın memesine ellemek işlerinin çok açılacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının memesini ellemek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın memesi ellemek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının memesini ellemek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızın memesini ellemek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında memeye ellemek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının göğsünü ellemek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir