AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının memesini ellemek

Kahve falında başkasının memesini ellemek

Kahve falında başkasının memesini ellemek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının memesini ellemek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni bilgiler veya gelişmeler sizi biraz sinirlendirebilir.

Kahve falında kadın memesi ellemek yarınlara bakacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının memesini ellemek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızın memesini ellemek çareyi başka yerlerde arayacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının memesini ellemek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına inanılır.

Kahve falında kadının memesini ellemek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, sayılacağına alamet eder.

Kahve falında kadın memesine ellemek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, etrafına güzel insanların dolacağına alamet eder.

Kahve falında memeye ellemek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kadın göğsünü ellemek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir