AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının göğsünü görmek

Kahve falında bir kadının göğsünü görmek

Kahve falında bir kadının göğsünü görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir kadının göğsünü gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya emlakla ilgili konularda yapacağınız değişiklikler yeni ilgi alanları keşfetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında erkek kadın göğsü görmek insanlardan uzaklaşacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işaret eder.

Kahve falında kadının göğsünü ellemek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın göğsünde kıl görmek hastalıkların uzak duracağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında göğsü açık kadın görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kadın göğsüne dokunmak üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkekte kadın göğsü görmek zenginlik içinde olacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadın göğsü görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kadın göğsü görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir