AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın göğsü görmek

Kahve falında kadın göğsü görmek

Kahve falında kadın göğsü görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kadın göğsü gördüyseniz:

  • Farklı prensipleri, ölçüleri veya yaşam tarzı olan bir kişiyle ilişkinizi sorgulamanız duygusal sorunlara neden olabilir.

Kahve falında kadının göğsünü emmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsü açık kadın görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına inanılır.

Kahve falında kadın göğsü görmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsünü ellemek planların istediği gibi gitmeyeceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında erkekte kadın göğsü görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadının göğsünü emmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının göğsüne dokunmak herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında kadının göğsünü ellemek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir