AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek kadın göğsü görmek

Kahve falında erkek kadın göğsü görmek

Kahve falında erkek kadın göğsü görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek kadın göğsü gördüyseniz:

  • Bazı kimseler arkanızdan dedikodul yapıyorlar.

Kahve falında erkekte kadın göğsü görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Kahve falında erkek kadın göğsü görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsü açık kadın görmek kalp kırmayacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın göğsünü ellemek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında kadın göğsüne dokunmak maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına delalettir.

Kahve falında kadının göğsünde kıl görmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının göğsünü görmek yüksek tahsil yapacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın göğsünde kıl görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir