AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının göğsünü ellemek

Kahve falında kadının göğsünü ellemek

Kahve falında kadının göğsünü ellemek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kadının göğsünü ellemek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi nasıl kullanabileceğinize odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında kadın göğsü ellemek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında kadın göğsünü ellemek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kadın göğsüne ellemek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, fal sahibinin fakirleşeceğine delalettir.

Kahve falında kadının göğsünü ellemek kazancının günden güne düşeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının göğsünü ellemek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin göğsünü ellemek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsüne ellemek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünü ellemek hayatının daha kolay hale geleceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir