AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadın göğsü görmek

Kahve falında bir kadın göğsü görmek

Kahve falında bir kadın göğsü görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadın göğsü gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kaldınız olayları tebessümle karşılamanız ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında kadın göğsü yalamak başarılarının devam edeceğine, imkânların çok daha iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında kadın göğsünü ellemek işlerin daha iyi bir hal alacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsü olmayan kadın görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının göğsünü görmek dualarının kabul olacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın göğsü görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına inanılır.

Kahve falında bir kadının göğsünü görmek can bulacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına inanılır.

Kahve falında kadın göğsü ellemek kariyer sahibi olacağına, günah işleyeceğine işarettir.

Kahve falında kadın göğsü emmek sıkıntılarını atlatacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir