AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın göğsü emmek

Kahve falında kadın göğsü emmek

Kahve falında kadın göğsü emmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsü emmek gördüyseniz:

  • Fark yaratma veya farklı şeyler yapma arzusuyla hata yapabilirsiniz.

Kahve falında bir kadının göğsünü emmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına inanılır.

Kahve falında kadının göğsünü emmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, bereketli bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kadın göğsü emmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünü emmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin göğsünü emmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin göğsünü emmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin göğsünü emdiğini görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir