AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir kadının elini tutmak

Kahve falında tanıdık bir kadının elini tutmak

Kahve falında tanıdık bir kadının elini tutmak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık bir kadının elini tutmak gördüyseniz:

  • Riskli işlere kalkışmamanızda veya parasal konularda yanıltılma ihtimaline dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında tanıdık bir kadının elini tutmak zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir erkeğin elini tutmak bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kızın elini tutmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında tanıdığı birinin elini tutmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık birinin elini tutmak kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğin elini tutmak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığının elini tutmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı kadının elini tutmak kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir