AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın elini tutmak

Kahve falında kadın elini tutmak

Kahve falında kadın elini tutmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, spor yapmaya başlanılacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret eder.

Kahve falında kadın elini tutmak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak için yardıma ihtiyacınız varsa, sormaktan çekinmeyin.

Kahve falında tanıdık bir kadının elini tutmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bir kadının elini tutmak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kadın eli tutmak bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, hasret çekenlerin buluşacağına inanılır.

Kahve falında kadının elini tutmak sebep olacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın elini tutmak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, düşmanlarımızı alt etmeye delalet eder.

Kahve falında evli kadının elini tutmak işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadının elini tutmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, yeni bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı kadının elini tutmak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, mutluluğunun daim olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir