AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının dudağından öpmek

Kahve falında bir kadının dudağından öpmek

Kahve falında bir kadının dudağından öpmek huzursuz ve mutsuz olacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza delalet eder.

Kahve falında bir kadının dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı alternatifler geçmişle bağlantılı olarak kendini tekrar edebilir veya bir ucu geçmişe dayanıyor olabilir.

Kahve falında kadının dudağından öpmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadınla dudaktan öpmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadını dudaklarından öpmek tartışmalı durumların sona ereceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir kadını dudağından öpmek iş için gurbete gidileceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadının dudağından öpmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işarettir.

Kahve falında kadını dudaktan öpmek rahat edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına delalettir.

Kahve falında kadını dudağından öpmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin dudağından öpmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir