AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının çiş yaptığını görmek

Kahve falında bir kadının çiş yaptığını görmek

Kahve falında bir kadının çiş yaptığını görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına yorulur.

Kahve falında bir kadının çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Kahve falında kadının çiş yaptığını görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, hastaysa şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadının çiş yaptığını görmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında çiş yapan kadın görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tuvalete çişini yapmak bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında yere çiş yapmak başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, bolluğun ve bereketin artacağına inanılır.

Kahve falında kendini çiş yaparken görmek fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine yorulur.

Kahve falında çişini ettiğini görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında çiş yapmak imkânlarının azalacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir