AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiş yapmak

Kahve falında çiş yapmak

Kahve falında çiş yapmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, yüzünde güller açacağına, dönülmez yollara gireceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında çiş yapmak gördüyseniz:

  • İşinizi, kariyerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda alışılmadık yerlerden gelen şanslar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin üzerine çiş yapmak yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına işaret eder.

Kahve falında yatağa çişini yapmak huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında lavaboya çiş yapmak hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında oturarak çiş yapmak duygularının karşılıklı olacağına, vefa göstereceğine yorulur.

Kahve falında tuvalete çiş yapmak üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında camiye çişini yapmak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiş kaka yapmak çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, ticaretinin hızlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tasa çiş yapmak planlı ve programlı davranacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir