AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini çiş yaparken görmek

Kahve falında kendini çiş yaparken görmek

Kahve falında kendini çiş yaparken görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, hem yeni yerler göreceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini çiş yaparken gördüyseniz:

  • İstekleriniz hızla yerine gelmeye başlayabilir veya planlarınızı hızla uygulayabilirsiniz.

Kahve falında kadının çiş yaptığını görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında camiye çişini yapmak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında yerde çiş görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi çiş yapmak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun süre çiş yapmak endişelerin sona ereceğine, kazancının hiç azalmayacağına delalet eder.

Kahve falında çiş yapıldığını görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, maneviyata yöneleceğine rivayet eder.

Kahve falında kedinin çiş yaptığını görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında bardağa çiş yapmak başarıya giden yollarını açacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir