AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiş yapan kadın görmek

Kahve falında çiş yapan kadın görmek

Kahve falında çiş yapan kadın görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiş yapan kadın gördüyseniz:

  • Sizin için ilginç bir fırsat ortaya çıkabilir.

Kahve falında kadının çiş yaptığını görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadının çiş yaptığını görmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çiş yapan kadın görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalet eder.

Kahve falında kapının önüne çiş yapmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında küçük çişini yaptığını görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında çişini ettiğini görmek buna rağmen kazanç getireceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında durmadan çiş yapmak elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, yaşamına bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerde çiş görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir