AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete çişini yapmak

Kahve falında tuvalete çişini yapmak

Kahve falında tuvalete çişini yapmak umutlarının yarım kalmayacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, istediği gibi yaşayacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete çişini yapmak gördüyseniz:

  • İşe yarar planlar yapmak veya girişimlerde bulunmak istiyorsunuz.

Kahve falında tuvalete küçük çiş yapmak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete çiş yapmak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz tuvalete çiş yapmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına delalettir.

Kahve falında çişini tuvalete yapmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında tuvalete çişini yapmak zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalet çiş görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalette çiş görmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına delalettir.

Kahve falında tuvalette çişini yaptığını görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir