AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının çiş yaptığını görmek

Kahve falında kadının çiş yaptığını görmek

Kahve falında kadının çiş yaptığını görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında kadının çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Yardım amaçlı sosyal aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında bir kadının çiş yaptığını görmek isteklerine kavuşacağına, asla harama bulaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında kadının çiş yaptığını görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında çiş yapan kadın görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiş sıçraması görmek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında çok fazla çiş yapmak işlerin sürekli büyüyeceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine çiş yapmak de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, çok büyük zararlar edileceğine işaret eder.

Kahve falında altına çiş yapmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne çiş yapıldığını görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir