AnaSayfa / Genel / Kahve falında çişini ettiğini görmek

Kahve falında çişini ettiğini görmek

Kahve falında çişini ettiğini görmek hem de para kaybettireceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, huzurunun eski haline döneceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma alamet etmektedir.

Kahve falında çişini ettiğini gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi mutlu eden şeyleri hatırlayarak yola çıkabilirsiniz.

Kahve falında çiş ettiğini görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, her istediğini elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çiş ettirmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kötü gününden de geri duracağına inanılır.

Kahve falında başkasının çiş ettiğini görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında üzerine çiş edildiğini görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çişini ettiğini görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalet eder.

Kahve falında üstüne çiş yapmak ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, yeni bir yol çizileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok çiş yaptığını görmek masa başı bir işe girileceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında bir çocuğa çiş yaptırmak problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir