AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini boğazını kesmek

Kahve falında birini boğazını kesmek

Kahve falında birini boğazını kesmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, anne baba duaları alınacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine yorulur.

Kahve falında birini boğazını kesmek gördüyseniz:

  • İşleri tamamlamaya ya da tamamlatmaya çalışırken çabuk öfkelenebilirsiniz.

Kahve falında kendi boğazını kesmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında adamın boğazını kesmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine alamet eder.

Kahve falında kızının boğazını kesmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine işarettir.

Kahve falında annesinin boğazını kesmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin boğazını kesmek insanlara küsüleceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine işaret eder.

Kahve falında bir adamın boğazını kesmek düşmanlarını alt edeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin boğazını kesmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında hayvanın boğazını kesmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir