AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının başını kesmek

Kahve falında bir kadının başını kesmek

Kahve falında bir kadının başını kesmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, çeşitleneceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kadının başını kesmek gördüyseniz:

  • Herkes inanç, felsefe veya düşüncelerini karşı tarafa kabul ettirme çabasında olabilir.

Kahve falında bir kadının başını kesmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına işarettir.

Kahve falında kadın başı kesmek çabalarının boşa çıkacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına işarettir.

Kahve falında sol baş parmağını kesmek attığı adımların boşa çıkacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına inanılır.

Kahve falında soğanın başını kesmek sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, istediklerini elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at başı kesmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baş parmağı kesmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında insan başı kesmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, sıkıntısından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin başını kesmek zor zamanlar geçirileceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir