AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğanın başını kesmek

Kahve falında soğanın başını kesmek

Kahve falında soğanın başını kesmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında soğanın başını kesmek gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi iki kere kontrol edin.

Kahve falında soğan başı kesmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine rivayet eder.

Kahve falında soğanın başını kesmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında baş soğan görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına inanılır.

Kahve falında kuru soğan kesmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil soğan kesmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında soğan kesmek elinden gelen herşeyi yapacağına, zor durumların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bıçakla soğan kesmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına delalettir.

Kahve falında taze soğan kesmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir