AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan başı kesmek

Kahve falında insan başı kesmek

Kahve falında insan başı kesmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, istihdam edeceğine, malların artacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, ekmeğin kesileceğine delalettir.

Kahve falında insan başı kesmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında veya bir eğlence ortamında bulunabilirsiniz.

Kahve falında insan başı kesmek gittiği yolda yalnız kalacağına, rütbenin yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında insanın başını kesmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işarettir.

Kahve falında köpek başı kesmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında yılan başı kesmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına alamet eder.

Kahve falında adam başı kesmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına alamet eder.

Kahve falında at başı kesmek hileye, fesada bulaşacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kedi başı kesmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adamın başını kesmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir