AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın başı kesmek

Kahve falında kadın başı kesmek

Kahve falında kadın başı kesmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, kazancının her geçen gün artacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, hayırlı işler yapacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında kadın başı kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla ihtiyatsız düşünüyorsunuz.

Kahve falında bir kadının başını kesmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında kadın başı kesmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıçla baş kesmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kedi başı kesmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk başı kesmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insanın başını kesmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başını kesmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, yaşama sevincine kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir