AnaSayfa / Genel / Kahve falında at başı kesmek

Kahve falında at başı kesmek

Kahve falında at başı kesmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, her istediğini elde edeceğine, rahat bir döneme gireceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at başı kesmek gördüyseniz:

  • Fikir paylaşımları yaşam tarzınızı etkileyebilecek kararlar almanıza yardım edebilir.

Kahve falında at başı kesmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek başı kesmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine inanılır.

Kahve falında baş kesmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında insan başı kesmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında sol baş parmağını kesmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, işinin ehli durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin başını kesmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğan başı kesmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında baş parmağı kesmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, neşesine kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir