AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin başını kesmek

Kahve falında köpeğin başını kesmek

Kahve falında köpeğin başını kesmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, şansının geri döneceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin başını kesmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın teklifini kabul ederek eğlenceli saatler geçirmeniz veya değişik konularla ilgilenmeniz olasıdır.

Kahve falında köpeğin başını kesmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek başı kesmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk başı kesmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslan başı kesmek hayatın tadına varacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında inek başı kesmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağını kesmek planlarının işe yarayacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla baş kesmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin başını kesmek işinde de hep başarılı olacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir