AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının ağladığını görmek

Kahve falında bir kadının ağladığını görmek

Kahve falında bir kadının ağladığını görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının ağladığını gördüyseniz:

  • Oyun planınızda bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kadına sarılıp ağlamak elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, ruhen güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında bir kadının ağladığını görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadının ağladığını görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına delalet eder.

Kahve falında kadınların ağladığını görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile kadının ağladığını görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı kadınla ağlamak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ailece ağlamak manevi olarak ferahlayacağınıza, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalettir.

Kahve falında birinin sarılıp ağladığını görmek istediği gibi hareket edeceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir