AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadına sarılıp ağlamak

Kahve falında kadına sarılıp ağlamak

Kahve falında kadına sarılıp ağlamak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, ferah bir eve geçileceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına işarettir.

Kahve falında kadına sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren bir konuda yapılması gereken tartışmayı gereğinden fazla hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında kadına sarılıp ağlamak düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birine sarılarak ağlamak sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliye sarılıp ağlamak kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişiye sarılıp ağlamak disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ölen bir kişiye sarılıp ağlamak hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğe sarılıp ağlamak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ölüye sarılıp ağlamak zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında bir kıza sarılıp ağlamak ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, korkularını yeneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir