AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının ağladığını görmek

Kahve falında kadının ağladığını görmek

Kahve falında kadının ağladığını görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kadının ağladığını gördüyseniz:

  • Vücudunuzu darbelerden, çarpmalardan korumalısınız.

Kahve falında bir kadının ağladığını görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalettir.

Kahve falında kadına sarılıp ağlamak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile kadının ağladığını görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine delalettir.

Kahve falında kadının ağladığını görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadınla ağlamak fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kadınların ağladığını görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, refaha erişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun ağladığını görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlamak ve kaybolmak hem de çok üzüleceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir