AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kadının ağladığını görmek

Kahve falında hamile kadının ağladığını görmek

Kahve falında hamile kadının ağladığını görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, zor durumda kalacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kadının ağladığını gördüyseniz:

  • Siz onları durdurmazsanız veya bazı şeyleri karşılıklı tartışmaktan keyif aldığınızı belirtirseniz, daha çabuk normale döneceklerdir.

Kahve falında hamile kadının ağladığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu görüp ağlamak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında hamile birinin ağladığını görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına delalettir.

Kahve falında hamileyken ağlamak ters giden işlerin de düzeleceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile olmak ve ağlamak tutulan yolun isabetli olacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında hamile olup ağlamak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadınların ağladığını görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, çok para kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının ağladığını görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir