AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadınla ağlamak

Kahve falında yaşlı kadınla ağlamak

Kahve falında yaşlı kadınla ağlamak merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadınla ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size yardımcı olabilecek adımlar atmaktan kaçarsa, siz de, kendi başınıza ilerlemenin bir yolunu bulursunuz.

Kahve falında yaşlı kadınla ağlamak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, inancının eksileceğine işarettir.

Kahve falında gözünden yaş gelmeden ağlamak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı birine sarılıp ağlamak hayatının yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşla ağlamak dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, üzüntülerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözden yaş gelmeden ağlamak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına yorulur.

Kahve falında gözünden yaş gelerek ağlamak bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamın ağladığını görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı birinin ağladığını görmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir