AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınların ağladığını görmek

Kahve falında kadınların ağladığını görmek

Kahve falında kadınların ağladığını görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, hainlik yapacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, büyük atılımların yapılacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında kadınların ağladığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadınla ilgili ümitleriniz kırılabilir.

Kahve falında hamile kadının ağladığını görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine yorulur.

Kahve falında kadının ağladığını görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kadına sarılıp ağlamak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına delalettir.

Kahve falında kadınların ağladığını görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında bir kadının ağladığını görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadınla ağlamak ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin ağladığını görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında çok korkmak ve ağlamak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir