AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sarılıp ağladığını görmek

Kahve falında birinin sarılıp ağladığını görmek

Kahve falında birinin sarılıp ağladığını görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, kötü günleri geride bırakacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sarılıp ağladığını gördüyseniz:

  • Yenilik yapmak istiyorsanız biraz bekleyin.

Kahve falında ölüye sarılmak ve ağlamak hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, maddi durumunun düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş biriyle sarılıp ağlamak aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına işarettir.

Kahve falında anneye sarılıp ağladığını görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geline sarılıp ağlamak getirisinden daha fazla olacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin insana sarılıp ağlamak yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birine sarılmak ağlamak mesleğinde çok başarılı olacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle sarılıp ağlamak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına işaret eder.

Kahve falında birbirine sarılıp ağlamak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir