AnaSayfa / Genel / Kahve falında ailece ağlamak

Kahve falında ailece ağlamak

Kahve falında ailece ağlamak işlerinin düşeceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, insanlarla iç içe olacağına, muradına ereceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, heveslerinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ailece ağlamak gördüyseniz:

  • Başlangıcından itibaren kıyafetine kadar, katılmak istediğiniz bir macerayı destekleyen kişiler olabilir veya bilgeliğinizi ya da zekanızı takdir edebilirler.

Kahve falında ailece ağlamak uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın ailesini görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını ve ailesini görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, huzurun kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aile fotoğrafı çektirmek sorunların artacağına, birçok iş kapısının açılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaş ve ailesini görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aileden ölen birini görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ailesiyle tanışmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında tüm ailenin öldüğünü görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir