AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını koklamak

Kahve falında bir kadını koklamak

Kahve falında bir kadını koklamak beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadını koklamak gördüyseniz:

  • Değişimi olumlu karşılamalısınız.

Kahve falında kadını koklamak yardım edeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın koklamak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadını koklamak işlerinin kötüye gideceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında kadın saçı koklamak bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kahve koklamak düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şey koklamak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında limon kolonyası koklamak hayatında yeni ufuklar açacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında toprak koklamak yeniden doğmuş gibi olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir