AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey koklamak

Kahve falında bir şey koklamak

Kahve falında bir şey koklamak saygınlığını yitireceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, haksızlık edeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bir şey koklamak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı dırdırcı davranmanızdır.

Kahve falında bir şey koklamak çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına işarettir.

Kahve falında gül koklamak özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında buhur koklamak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kına koklamak zayıflayacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında çay koklamak dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarımsak koklamak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında erkeği koklamak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gül koklamak kişinin gönlünü alacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir