AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın saçı koklamak

Kahve falında kadın saçı koklamak

Kahve falında kadın saçı koklamak başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın saçı koklamak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığın kimselerden bazı isteklerde bulunman sorunlara neden olacak.

Kahve falında kadın saçı koklamak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında kadın koklamak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, kalp kırıklığına neden olacağına delalettir.

Kahve falında bir kadını koklamak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kadını koklamak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin saçlarını koklamak kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kafasının rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını koklamak hedeflerine kavuşacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saçını kokladığını görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin saçını koklamak dertlerinin sonunun geleceğine, pişman olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir