AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve koklamak

Kahve falında kahve koklamak

Kahve falında kahve koklamak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, başına türlü işler geleceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına inanılır.

Kahve falında kahve koklamak gördüyseniz:

  • Hukuki veya parayla ilgili anlaşmaları ya da evrakları kontrol etmeli ya da düzenlemelisiniz.

Kahve falında kahve koklamak dünya mallarının çoğalacağına, şeref ve haysiyetin artacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi koklamak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, hayırlı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeği koklamak günü birlik kazanç elde edeceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hanımeli çiçeği koklamak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında eşini koklamak insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin kokladığını görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kabeyi koklamak kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaka koklamak küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir