AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını koklamak

Kahve falında kadını koklamak

Kahve falında kadını koklamak durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, yeni lezzetlerin tadına varacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kadını koklamak gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri duygularınızdan bağımsız tutmanızda fayda var.

Kahve falında bir kadını koklamak sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadını koklamak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın koklamak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın saçı koklamak hayatının bir anda cennete döneceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ceket koklamak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabeyi koklamak yardımda bulunacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı koklamak çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz gül koklamak girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir