AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak koklamak

Kahve falında toprak koklamak

Kahve falında toprak koklamak üzüntülü haberler alacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprak koklamak gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmeden yeni başlangıçlar yapmamanızda fayda var.

Kahve falında toprak koklamak ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına alamet eder.

Kahve falında toprağı koklamak maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında kına koklamak çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine yorulur.

Kahve falında hanımeli çiçeği koklamak aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik koklamak iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine işaret eder.

Kahve falında ölü koklamak sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kokladığını görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında karabiber koklamak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir