AnaSayfa / Genel / Kahve falında evladını dövmek

Kahve falında evladını dövmek

Kahve falında evladını dövmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında evladını dövmek gördüyseniz:

  • Belli konularda bilgi edinme talebinizde ısrarcı olmamanızda fayda var.

Kahve falında evlat dövmek çok daha büyük işlere gireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evladını dövmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında erkek evlat doğurmak hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine rivayet eder.

Kahve falında evlatlık vermek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş evladını görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, büyük bir aşk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek bebek evlat edinmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına işarettir.

Kahve falında üvey evlatlarını görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında bebek evlat edinmek büyük tartışmaların yapılacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir