AnaSayfa / Genel / Kahve falında öldüresiye dövmek

Kahve falında öldüresiye dövmek

Kahve falında öldüresiye dövmek dünya hayatında huzurlu olmaya, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında öldüresiye dövmek gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası aleyhinize gelişebilir, aşırılıklardan kaçının.

Kahve falında birini öldüresiye dövmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında öldüresiye dövmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında genç dövmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, insanlarla arasının iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne kızını dövmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadını dövmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına tabir olunur.

Kahve falında sopayla birini dövmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı dövmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında koca dövmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir